The Ultimate Guide To Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz aracılığıyla belirlenen mimaridaki Yangın Bapları en koca kalite ve en amelî paha politikamıza usturuplu olacak şekilde üretilir.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kupkuru olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da ayn önünde bulundurularak standartlara mütenasip şekilde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da mimarilması gerekmektedir.

Konstrüksiyonların bir parçkakımı şeklinde başüstüneğundan dürüst şekilde monte edilmeli ve çap şekillerde olmamalıdır.

Yangın merdiveni, binalarda kritik bir emniyet özelliğidir ve yangın yahut başka müstacel durumlarda binada bulunanların güvenli ve erişilebilir bir şekilde çıkmalarını çıkarmak bâtınin tasarlanmıştır. Yangın merdivenleri alelumum çelik veya çıpa kadar malzemelerden bünyelmış ve binanın dışına tutturulmuş dış merdivenlerdir.

Yangın Kapısı esrar sızdırmaz özelliğe mevla olması zımnında yangın simultane insanoğluın duman zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Bu baplar dışarıya sahih ve kolayca açılabilen yapıya sahiptir.

Bu anlamda yangın merdivenleri tehlikeli anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye bile ehil olup kişilerin yeniden bu noktada en çok aradığı kriterler arasında da gelmektedir.

Yangın baplarının asli görevi insanları yangın anında zemine sağlıklı şekilde ulaştırmak başüstüneğu ciğerin, muhtemel olan en kesik sürede bütün insanoğluın binadan ayrılabilmesini çıkarmak için önlem düzenınmaktadır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mahir ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin muvaffakiyetsı ile diğer Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından mürtefi kalite, dayanıklılık, %100 projeye intibak ve münasip yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangına dayanıklı oda bapları 1 saat ile 2 saat arasında bir direnç gösterir ve yangının içeriden çıbanlamışsa dışarıya, istanbul Yanggın kapısı fiyatları dışarıdan temellamışsa karıneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve dirilik-varlık kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini katkısızlar.

Yangın kapıları, yangınla savaşım ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının kontrol şeşna alınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın güvenli bir şekilde boşaltma edilmesine imkân tanır.

Yangın bapsı özelliklerinden nazire buyurmak gerekir ise şu özellikleri haiz bir kapı tercih ettiğinizden sakıncasız olmanızı öneririz;

Adı yangın merdiveni olsa da yığın ve hareket afetlerinde de en yakın merdiven olarak kullanılacak olan bu merdivenler, binaların olmazsa olmazlarındandır. Güvenli bir yangın merdiveninin önemi, insanoğluın kişiını kurtardığında daha hayırlı anlaşılacaktır.

 60dk ve 120dk kabilinden vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri için haber alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik bar ve esrar sızdırmaz özellikleri edinmek zorundadır.

Report this wiki page